Benefietconcert de Mads levert 5414 euro op voor Daniel den Hoed Fonds en Matchis

Op zondag 28 april heeft de Mads een benefietconcert gehouden voor twee goede doelen; het Daniel den Hoed Fonds en Matchis, het Nederlands centrum voor stamceldonoren.

Vorig jaar werd de echtgenote van Walco Maas van De Mads getroffen door acute leukemie. Na een stamceldonatie gaat het inmiddels beter met haar, vertelt Maas. ,,Vandaar dat we nu anderen willen helpen.”

Optredens waren er van Present Danger, Lay’s Angels, Hangover, Baron en 100 procent Katoen.

Dankwoord van Anja Maas

Dames en heren,

Allereerst allemaal bedankt voor de aanwezigheid, gezelligheid en de liefde die ik afgelopen zondag 28 april heb mogen ervaren. Zoals velen van jullie weten heb ik een minder prettig half jaar achter de rug. Zonder waarschuwing kreeg ik de diagnose “acute leukemie”. Dat komt binnen als een bom. Na dit bericht begon vrijwel gelijk de behandeling met hoogte- en dieptepunten. Één hoogtepunt was de behandeling met gedoneerde stamcellen van een onbekende donor. Hierdoor heb ik het gelukkig kunnen winnen van de Leukemie. Maar zoals jullie begrijpen, kon dit alleen maar door de donatie van deze stamcellen.

Het concert werd gegeven om geld in te zamelen voor onderzoek naar stamcellen. De organisaties waarvoor wij geld in hebben gezameld zijn Matchis en stichting Daniel Den Hoed. Ik ben blij dat ik geholpen ben via stamceldonatie en hoop via deze weg andere mensen ook te kunnen helpen. Ik wil de bands, de mensen van de horeca en de programmeurs van het licht en geluid bedanken. Deze dames en heren hebben alles gegeven, allemaal belangeloos.

Door deze mensen hebben wij €5.414,- kunnen ophalen. Ik was blij met de grote opkomst en voelde mij echt geliefd.

Beste lezer, mocht u na het lezen van dit bericht ook gemotiveerd zijn dit goede doel te steunen, dan kan dat via https://danieldenhoed.inactievoorerasmusmc.nl/actie/walco-maas of https://gift.matchis.nl/donatie/, alvast bedankt!

Liefs,

Anja Maas

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen