Zondag 2 juni: Wereldrecordpoging Desemenzo met 1.000 handjes in het deeg!

Foto: Edwin Klaasen

Op 2 juni 2019 wil Edwin Klaasen van Desemenzo een Wereldrecord vestigen door met minimaal 500 mensen gelijktijdig desembrood te maken voor het Goede Doel.

Edwin Klaasen van Desemenzo leert je in een leuke, energieke workshop met mengen, kneden en vooral heel veel plezier hoe je zelf een desembrood kunt maken. En met meer dan 500 deelnemers wil Edwin een officieel GUINESS WORLD RECORD vestigen. En tegelijkertijd steunt hij hiermee het goede doel Against Cancer. Alle inschrijfgelden komen namelijk ten goede aan deze stichting die zich inzet voor kinderen met kanker.

  • Bestel HIER je tickets!

Edwin is succesvol ondernemer, geeft daarnaast ook gastlessen op koksopleidingen en schrijft als columnist voor verschillende culinaire magazines. In 2013 bracht Edwin het bakboek ‘Ik bak geweldig, jij trouwens ook’ uit. En hij draagt regelmatig zijn enthousiasme voor goed brood over tijdens broodcursussen en op evenementen en festivals.

Wat is het verschil tussen desembrood en gistbrood? Hoe maak je een desemstarter? Vragen waar je tijdens de workshop antwoord op krijgt. En natuurlijk gaat iedereen daarna zelf aan de bak en naar huis met eigen gemaakt desembrood.

Stichting Against Cancer

Alle inschrijfgelden en donaties komen ten goede aan Against Cancer. Deze stichting organiseert evenementen voor gezinnen waarvan een kind getroffen is door kanker. Against Cancer heeft de ANBI status en werkt uitsluitend met vrijwilligers.

Locatie

Hilton Amsterdam Airport Schiphol
701 Schiphol Boulevard
1118 BN Schiphol

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen