Revolutionair hoortoestel geeft natuurlijk geluid weer

Foto: Oticon

Tot op heden richtten hoortoestellen zich in lastige luistersituaties zich vooral op degene die met de slechthorende sprak. Hierdoor kon de slechthorende deze persoon weliswaar beter verstaan, maar bleef de luisterervaring vaak beperkt en teleurstellend. De Deense hoortoestelfabrikant Oticon bracht hier onlangs met de ontwikkeling van een nieuwe chip verandering in. Op 28 februari aanstaande kunt u ervaren hoe natuurgetrouw het nieuwe toestel geluiden versterkt.

Samen met Oticon organiseert Brabant Oor eind februari een interessante informatiemiddag in het Parkpaviljoen in Waalwijk. Brabant Oor is een onafhankelijke zelfstandig audicien en levert alle merken hoortoestellen. Op donderdagmiddag 28 februari aanstaande informeren de Deense fabrikant en Brabant Oor bezoekers over de allernieuwste gehoortechniek: De Oticon Opn, dat we simpel uitspreken als open. Maak kennis met Oticon Opn™; een revolutie in de hoorzorg.

Nieuwe beleving

Oticon ontwikkelde een nieuwe chip, speciaal voor het verwerken van geluid. Hiermee biedt het hoortoestel slechthorenden een veel rijkere, completere en opener luisterervaring, dan de huidige hoortoestellen. Opn verwerkt geluid ongelofelijk snel, waardoor de drager zelf kan kiezen wie hij wil verstaan en welke geluiden hij wil horen. Met Opn kunnen slechthorenden weer volop genieten van familiebijeenkomsten, feestjes en andere sociale gelegenheden zonder iets te missen.

Made for iPhone

Oticon Opn kan bovendien rechtstreeks met een iPhone® worden verbonden, zodat de slechthorende gesprekken direct naar zijn hoortoestellen kan streamen. Oticon Opn biedt daarnaast draadloze connectiviteit met tv’s, radio’s, laptops en meer. Gebruik de Oticon ON App met uw iPhone of Android™ smartphone om uw hoortoestellen te bedienen.

Ervaar Oticon Opn geheel vrijblijvend

Wij nodigen slechthorenden van harte uit om op 28 februari geheel vrijblijvend een paar Oticon Opn hoortoestellen te ervaren. En dat niet alleen op de 28ste, slechthorenden die dit willen, kunnen de hoortoestellen gedurende 30 dagen geheel vrijblijvend in hun eigen omgeving dragen. Deze luisterervaring willen wij u niet ontnemen en biedt Brabant Oor u geheel kosteloos en vrijblijvend aan.

Parkpaviljoen in Waalwijk

Overweegt u de informatiemiddag te bezoeken? Meld u dan aan via 0416-778 660 of mail uw naam en telefoonnummer naar [email protected]. Als u zich van tevoren aanmeldt, houden wij rekening met uw komst en nemen we graag de tijd voor u.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden