Kunstencentrum Waalwijk start met KCW Popkids Koor

Foto: KCW

WAALWIJK – Bij voldoende aanmeldingen start Kunstencentrum Waalwijk met een KCW Popkids koor. Een eigentijds koor speciaal voor kinderen van circa 6 tot en met 9 jaar.

Het KCW Popkids Koor staat onder leiding van singer/songwriter Kris van Son, in 2015 afgestudeerd aan de Rockacademy in Tilburg. Zij begeleidt de kinderen op gitaar of van achter de piano. Repertoire bestaat uit de hits van nu. Ook worden soms liedjes gezongen uit films of musicals.

Uiteraard wordt er volop aandacht besteed aan zaken als stemvorming en adembeheersing, maar het samen zingen en presenteren van de liedjes staat centraal. Kinderen die het leuk vinden krijgen de kans om solo’s te zingen. KCW Popkids Koor is een prima voorbereiding op latere deelname aan de succesvolle musicalklassen van Kunstencentrum Waalwijk.

Kinderen die interesse hebben kunnen eerst een gratis proefles volgen. De bijeenkomsten van het koor zijn op dinsdag van 17.00 tot 17.30 uur. Desgewenst mogen ouders de eerste keer blijven kijken. Na inschrijving bedraagt de maandelijkse contributie € 14. Wil je meedoen? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] o.v.v. Popkidskoor of schrijf je direct in voor een proefles op www.kunstencentrumwaalwijk.nl

article
86890
Kunstencentrum Waalwijk start met KCW Popkids Koor
WAALWIJK – Bij voldoende aanmeldingen start Kunstencentrum Waalwijk met een KCW Popkids koor. Een eigentijds
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20190117/kunstencentrum-waalwijk-start-met-kcw-popkids-koor/
2019-01-17T21:40:08+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2019/01/17213931/zangmusical.jpg
Nieuws