Lions Club doneert 2.000,- voor de bouw van klaslokalen in Zambia

Het enthousiasme van de World Servants jongeren in Sprang heeft ook de Lions Club bereikt. Tiny Voogd heeft namens de Lions Club woensdagavond een cheque uitgereikt met het fantastische bedrag van 2.000,-.

Tiny Voogd sprak zijn bewondering uit over de inzet en doelstelling van deze groep jongeren. Dit bedrag brengt de jongeren dan ook dichterbij hun doel. Met hun inzet proberen ze 56.000,- bij elkaar te krijgen om hiermee van de zomer 2 klaslokalen te bouwen in Zambia. De vliegreis naar Zambia betalen de jongeren zelf.
De deelnemers, sponsors, acties en opbrengsten kunt u zien en volgen op www.worldservants.nl/sprang.

De uitreiking van de cheque door de Lions Club vond plaats tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de VOSC (Vereniging Ondernemers Sprang-Capelle). Ieder jaar wordt er door de heer Vos, voorzitter van de VOSC een toost uitgebracht op een succesvol jaar. Dit jaar ook in het bijzijn van wethouder Bakker. De VOSC heeft deze receptie voor een heel mooi sponsor bedrag laten verzorgen door de jongeren die naar Zambia gaan. Door de sponsoring van Joost Donders voor het buffet en de dranken houden ze nog meer over van dat bedrag.

De Rabobank heeft ook een bijdrage geleverd aan de groepssponsoring door de champagne van deze avond te betalen. Ook hiervoor heeft de Zambia groep een sponsor gevonden, AZ Dranken & Verhuur, waardoor de verwachte opbrengst van deze avond voor het goede doel nog eens 2.400,- is. Samen met de collectebus bij de uitgang en donaties via de site is het gesponsorde bedrag van deze avond ruim 4.800,-.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen