Hét 1 op 1 dieet van Waalwijk!

Foto: Commit to be fit

Afvallen doen we samen. Onder begeleiding behaal je namelijk de beste afslankresultaten en blijf je op gewicht.

Eigenaresse Henriette den Breejen opende onlangs haar deuren van Commit to be fit, praktijk voor afslanken en gewichtsbeheersing. In het dagelijks leven is ze partner, moeder, zus, dochter, vriendin en collega. Commit to be fit is ontstaan vanuit een verlangen om mensen te helpen en mijn interesse in voeding.” aldus Henriette. “Om mijn kennis hierin verder te ontwikkelen ben ik de opleiding tot onafhankelijk gewichtsconsulent gaan volgen bij Cambridge Weight Plan Benelux, hét 1op1 dieet van Nederland.

Zelf bezoek ook ik met regelmaat mijn consulent en weet ik uit ervaring dat juist die persoonlijke begeleiding de sleutel tot succes is voor blijvend gewichtsverlies.” “ik vind het echt geweldig om te zien hoe mensen elke week slanker opgewekter, actiever en enthousiaster mijn praktijk uitwandelen. Hier doe ik het voor. Wat een leuk beroep heb ik toch!”

Werkwijze

“In mijn praktijk wordt er n.a.v. een intakegesprek een plan van aanpak gemaakt dat past bij jouw levensstijl, wensen en mogelijkheden. De kracht zit in de eenvoud en de persoonlijke begeleiding. In stappen combineer ik uitgebalanceerde maaltijdvervangers met gezonde voeding. Op deze manier gaan we van diëten weer naar gewoon eten. Gaandeweg vinden we jouw balans terug en je zult zien dat gezond en lekker prima samen gaan. Na de intake zijn vervolg consulten gratis.”

Afvallen is de kracht van samen

“Of je nu al jaren ontevreden bent over je gewicht of wat zwaarder bent geworden door zwangerschap, vakantie of de feestdagen. Door middel van mijn coaching, oprechte aandacht en hét 1 op 1 dieet ga ik je helpen jouw ideale gewicht te behalen, te behouden en je weer fit en energiek te voelen. Geloof me, samen lukt het wel.”

Voor iedereen die zich aanmeld onder vermelding van Waalwijk nieuws is de intake t.w.v. 25 euro gratis. Commit to be fit is gevestigd aan de Irenestraat 5, direct naast het Kunstcentrum Waalwijk.

Meer weten? Ga naar www.committobefit.nl of bel/mail naar Henriette : 06 17 45 58 46, [email protected]

Commit to be fit, Irenestraat 5, Waalwlijk
article
86372
Hét 1 op 1 dieet van Waalwijk!
Afvallen doen we samen. Onder begeleiding behaal je namelijk de beste afslankresultaten en blijf je
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20181228/het-1-op-1-dieet-van-waalwijk/
2018-12-28T19:19:56+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/12/28191550/700px-%C3%97-400px-%E2%80%93-voedingsplan.jpg
afvallen, Commit to be fit, Dieet
Nieuws, Zakelijk