OBS Van der Heijden en peuterspeelzaal Kiekeboe viert kerst samen

Op OBS Van der Heijden wordt, zoals op vele scholen, jaarlijks een kerstdiner georganiseerd. Op donderdag 20 december was het zover. De kinderen werden buiten ontvangen. Alle kinderen kwamen in gala kleding naar school en mochten over de rode loper naar binnen.

Het bijzondere aan het diner op OBS Van der Heijden is dat ze het met zijn allen samen doen. De kinderen van peuterspeelzaal Kiekeboe waren erbij. In en rond de aula waren alle tafels prachtig gedekt waren. Elk tafelgroepje had zijn eigen symbool in de kerstsfeer: een rendier, een ster, een kerstbal. Op tafel stonden zelfgemaakte naamkaartjes zodat de kinderen hun plekje gemakkelijk konden vinden. De kinderen van de school zaten helemaal verspreid door de aula en de gang. De peuters zaten in de speelzaal aan mooi gedekte tafels. Aan tafel zaten kinderen van alle groepen, zodat de oudere leerlingen de jongsten konden helpen. Zo vieren wordt kerst echt samen gevierd!

Alle ouders hadden hapjes gemaakt die smakelijk opgegeten werden. De ouderraad, die tevens als obers de kinderen bedienden, had als verrassing een mega spetterend dessert gemaakt. Tijdens het eten werd er lekker gekletst en luisterden de kinderen naar kerstmuziek. Het was een sfeervol tafereel. Na het diner was er buiten een afsluiting. Gelukkig zat het weer mee. Er stonden vuurkorven en er was warme chocomel. Ter afsluiting zongen de kinderen uit de onder- en bovenbouw voor de ouders nog gezellige kerstliedjes, waarvan de ouders genoten.

Het was een erg gezellige kerstviering!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen