Stichting Tess ontvangt cheque van 1000 euro van De 80 van de Langstraat

Foto: 80 van de Langstraat

Begin dit jaar selecteerde De 80 van de Langstraat vijf goede doelen. Uit een peiling op haar Facebook pagina kwam Stichting Tess al snel als favoriet naar voren. Zodoende werd deze stichting het goede doel voor de opbrengst van de bijzondere startnummers veiling.

Thomas van Os

Op startnummer 1 werd uiteindelijk € 1.000,- geboden door fervent wandelaar Thomas van Os. Thomas is een bekende van De 80 aldus voorzitter Niels van der Pluijm; “Afgelopen 10 jaar heeft Thomas de goede doelen van De 80 ondersteund”. Ook dit jaar schakelde Thomas zijn vaste sponsoren in. Zelf heeft Thomas een autorijschool in Vlijmen en is hij actief in de Heusdense gemeenteraad. “Ik houd van stevig doorwandelen” aldus Thomas. “Dit jaar was ik om kwart voor twaalf binnen, maar drie jaar geleden was ik nog sneller; zes over tien in de ochtend!”.

Stichting Tess

De cheque werd in ontvangst genomen door Hans Vermeulen, penningmeester van Stichting Tess en collega Toiny van der Velden. “De 80 is ieder jaar een groot evenement voor onze stichting” aldus Toiny. “Met de Mini 80 deden dit jaar wel 60 kinderen mee en ook bij de grote 80 lopen meerdere wandelaars voor ons”. Hans vult aan; “Wij zorgen voor blauwe Stichting Tess polo’s mét opdruk van de naam van de wandelaar. Zo zijn we heel herkenbaar tijdens dit jaarlijkse mooie evenement”.

Stichting Tess zamelt geld in om voor kinderen met een beperking van 4 tot en met 18 jaar dolfijn ondersteunde therapie bij het Curacao Dolphin Therapy & Research Center mogelijk te maken. Deze dolfijn ondersteunde therapie heeft bewezen een belangrijke aanvulling op de dagelijkse ontwikkeling van kinderen met beperkingen te zijn en voor een hogere kwaliteit van leven voor kind, ouders en hun omgeving te zorgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen