Praktijk Verliesbegeleiding de Zeester organiseert woensdag 7 november Rouwkost

Foto: De Zeester

Heb je weleens het gevoel dat je niet begrepen wordt en heb je de behoefte om je verlieservaringen op een ongedwongen manier met anderen te delen? Dan is ‘rouwkost’ iets voor jou!

Wanneer je een dierbare verliest heeft dat een grote impact op je leven. Vaak gaan we door en hebben we de neiging om zo snel mogelijk weer naar school en/of het werk te gaan. We willen niet anders zijn dan anderen, maar toch kan het heel fijn zijn om je eigen ervaringen te delen met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt als jij. Daarom willen wij, Karin en Nikki Spapens, graag vier keer per jaar een avond organiseren om met een kleine groep te koken en in een ontspannen sfeer ervaringen met elkaar uit wisselen. Ben jij iemand die van koken houdt en lijkt het jou prettig om hieraan deel te nemen, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. De maaltijden worden afgestemd op het seizoen en er is altijd ruimte voor eigen creaties en/of ideeën.

Wij hebben de volgende data gepland: woensdag 7 november, woensdag 20 februari, woensdag 3 april en woensdag 5 juni. We starten om 18.00 uur en vragen een bijdrage van 12,50 euro per avond.

Ben jij tussen de 18 en 35 jaar en heb je interesse of behoefte aan meer informatie neem dan contact op met Karin Spapens via het telefoonnummer 06 30 36 08 77 of via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen