Belangrijke veiligheidswaarschuwing: terugroepactie IKEA CALYPSO plafondlamp

Foto: IKEA

Terugroepactie – IKEA verzoekt klanten die ná 1 augustus 2016 een CALYPSO plafondlamp hebben gekocht om deze niet meer te gebruiken en terug te brengen naar de dichtstbijzijnde IKEA vestiging. Zij krijgen dan het volledige aankoopbedrag terug.

Wereldwijd heeft IKEA enkele meldingen ontvangen over het loskomen van de glazen lampenkap, waardoor deze kan vallen en het glas kan breken. Het betreft een specifieke partij CALYPSO plafondlampen die ná 1 augustus 2016 te koop was en voorzien is van de datumstempel 1625 tot en met 1744. IKEA roept klanten op om de lampenkap voorzichtig te demonteren en de datumstempel te controleren.

IKEA heeft in Nederland de CALYPSO plafondlamp sinds 2001 verkocht. Om het product om te ruilen of het aankoopbedrag terug te krijgen, is het niet nodig om de kassabon te laten zien.

Veiligheid heeft bij ons altijd de hoogste prioriteit. Daarom start IKEA deze terugroepactie. IKEA bedankt alle klanten voor hun begrip. Voor meer informatie kan je contact opnemen via het telefoonnummer 0900-235 4532 of kijk op IKEA.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen