Installateur Ronald Korthout: ‘Ik voel me weer happy’

Foto: Waalwijk.nieuws.nl Balkenende Media

Al 30 jaar zit Ronald Korthout in het installatie vak, maar april dit jaar hakte hij de knoop door: hij begon voor zichzelf. “Het bevalt me hartstikke goed.”

“Ik begon al op mijn zeventiende met werken. Heel lang heb ik bij een installatiebedrijf gewerkt, maar toen dat bedrijf failliet ging moest ik iets anders zoeken. Ik heb toen nog even bij een ander bedrijf gewerkt, maar ik mistte mijn loodgieterswerk bijvoorbeeld echt te veel.” Ronald heeft toen de knoop doorgehakt en besloot om voor zichzelf te beginnen. Hij heeft nu zijn eigen onderneming met de naam Installatiebedrijf Korthout. Het werk dat hij verricht is gericht op loodgieterswerk, dak- en zinkwerk, zonne-energie en verwarmingen. “Ik heb nooit eerder gedurfd om voor mezelf te beginnen, maar het bevalt me hartstikke goed. Ik voel me weer happy!”

Tevreden klant

Het leukst aan ondernemen vindt Ronald het contact met de klanten. “Als mensen een probleem hebben wat ik kan oplossen, worden er aan twee kanten mensen blij. De klant omdat zijn probleem is opgelost en ik omdat ik iemand tevreden heb gemaakt.” Ook is het werk afwisselend volgens Ronald. “De ene dag sta ik in de badkamer en de volgende dag sta ik op het dak, wat trouwens ook mijn favoriete klus is om te doen. Bij het dakwerk ben je namelijk heel de dag lekker buiten.”

Blijdschap

“Ondernemer van de maand zijn voelt goed. Toen mijn vrouw appte me met ‘je bent het geworden!’, kwam er veel blijdschap bij me op. Dan kom je thuis en kun je vol trots aan je ouders, familie en vriendengroep vertellen dat je deze maand de ondernemer van de maand bent geworden.” De grootste wens van Ronald is dat het nog lang zo door mag gaan zoals het nu gaat.

Door: Marit Koopmanschap


De ondernemer van de maand augustus werd mogelijk gemaakt door:

article
83076
Installateur Ronald Korthout: ‘Ik voel me weer happy’
Al 30 jaar zit Ronald Korthout in het installatie vak, maar april dit jaar hakte
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20180922/installateur-ronald-korthout-ik-voel-me-weer-happy/
2018-09-22T16:44:05+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/09/22164249/20180922-DSC_7429.jpg
Nieuws