Berichten uit Waspik (week 33)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 33 – 2018

Kids Doe Dag

WASPIK – In Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder in Waspik wordt op woensdag 5 september ene Kids Doe Dag gehouden. Aan de middag die duurt van 13.00 uur tot 16.00 uur werken onder andere mee Kunstencentrum Waalwijk, Harmonie Volksvlijt en Volksvermaak, Bibliotheek Waspik, Katie’z Fitdance, Hobbyclub Den Bolder en Alles Kids. Kinderen kunnen met stempels sparen voor een ijsje. De toegang is gratis.

Vacature voor dames vv Waspik

WASPIK – Voor het komend seizoen is voetbalvereniging Waspik op zoek naar een gedreven trainer-coach voor de dames-selectie. De taken bestaan uit het geven van training op dinsdag en donderdag en het begeleiden en coachen van het team op zondag. Het enthousiaste damesteam komt al een aantal jaren uit in de vierde klasse KNVB. Kandidaten kunnen voor verdere informatie contact opnemen met Jan Fitters via tel. 06-39271937 of mail: [email protected]. Diploma’s zijn niet vereist.

Derde Waspikse Muziekquiz

WASPIK – Op zaterdag 24 november wordt de vierde Waspikse Muziekquiz gehouden bij eetcafé Hieriest in de Raadhuisstraat in Waspik. Om 20.00 uur start de quiz van zes rondes van ieder elf vragen in elf thema’s. Inschrijven is vanaf heden mogelijk. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen vanaf 16 jaar. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per team, te voldoen op de avond zelf. Vooraf inschrijven kan tot 23 november door een mailtje te sturen naar [email protected] onder vermelding van de teamnaam en het aantal deelnemers.

Boekenbeurs

WASPIK – De Waspikse harmonie Volksvlijt en Volksvermaak gaat in het weekend van 10 november een grote boeken-, platen-, CD- en DVD-beurs organiseren in de voormalige garage van Hommel in de Julianastraat in Waspik. De vereniging is weer gestart met de inzameling van materialen. Mensen die boeken, platen, CD’s, DVD’s of legpuzzels ter beschikking willen stellen, kunnen contact opnemen met de familie Langerwerf (0416-313089): leden van de harmonie komen de spullen dan thuis ophalen. Ook kunnen mensen zelf iedere vrijdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur spullen brengen naar de locatie aan de Julianastraat.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 19 augustus een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Hendriksen uit Woudrichem.

Snoeiafval taxus inzameling

WASPIK – Hoveniersbedrijf Jan Mols in de Benedenkerkstraat in Waspik is weer gestart met de inzameling van het snoeiafval van de taxus. De lichtgroene scheuten van de taxus zal worden ingezameld en worden gebruikt bij de ontwikkeling van medicijnen tegen kanker. Mensen kunnen het snoeisel in speciale zakken aanleveren die verkrijgbaar zijn bij de hovenier. De opbrengst gaat dit jaar naar Taxus Taxi. Meer informatie op www.hoveniersbedrijfmols.nl.

Kermis

WASPIK – De jaarlijkse kermis in Waspik wordt gehouden van zaterdag 25 augustus tot en met dinsdag 28 augustus. Op het Dorpsplein en de Raadhuisstraat en zullen zo’n zestien attracties staan voor jong en oud. De kermis is open op zaterdag 25 augustus van 14.00 uur tot 00.00 uur, op zondag 26 augustus van 13.00 uur tot 00.00 uur en op maandag 27 en dinsdag 28 augustus van 13.00 uur tot 00.00 uur; de toegang tot het terrein is gratis. Op de website facebook.com/waspiksekermis is alle informatie over de attracties te vinden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen