Feestelijke slotavond Liedertafel Oefening en Vermaak

Foto: Liedertafel

Normaliter repeteren de leden van het koor Liedertafel Oefening en Vermaak uit Waalwijk in De Leest, maar de repetitie van 5 juli jl., de laatste voor de vakantie, werd in ’t Bourgondisch Hof gehouden.

Na de repetitie was er de elk jaar terugkerende feestelijke avond, waar ook de partners van de leden van harte welkom waren. De feestavond bood gelegenheid om enkele leden voor bijzondere verdiensten te bedanken. Deze keer waren dat Wil en Kees de Kort voor het jarenlange beheer van het muziekarchief. Wil ontving een prachtige bos bloemen en Cees een fles jenever.

Nieuwe leden van het koor kunnen een gratis koorcursus van 10 lessen volgen. August van Vliet ontving een certificaat voor het met goed resultaat afsluiten van deze cursus.

Wat op die avond ook gebruikelijk is, is de huldiging van de jubilarissen. Dit jaar waren dat er vijf:

  • Conny van de Ven 12,5 jaar lid
  • Mariet Sprangers 25 jaar lid
  • Nel Elsendoorn 40 jaar lid
  • Rietje de Crom 50 jaar lid
  • Mari Brok 60 jaar lid

Alle jubilarissen ontvingen een oorkonde en een mooie bos bloemen. Mariet, Rietje en Mari ontvingen tevens een respectievelijk zilveren, gouden en diamanten speld. De LOV Ladies voerden een vrolijk muzikaal stukje voor hen op. Al met al kunnen leden en dirigent terugkijken op een zeer geslaagde avond.

De eerstvolgende repetitie is op donderdag 23 augustus om 20.00 uur in De Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen