Inzameling boekenbeurs Waspik gaat ook tijdens de vakantie door

Foto: Harmonie Waspik

Er is al het een en ander binnengebracht bij “Garage Hommel”, de locatie waar de Waspikse Harmonie Volksvlijt en Volksvermaak op 9, 10 en 11 november een grote Boekenbeurs organiseert.

Het heeft even geduurd voor de vereniging zekerheid kreeg of zij alsnog dit jaar een Boekenbeurs zou kunnen organiseren. De eigenaar van het gebouw, de Bunte Vastgoed Zuid BV wil op dit terrein een zestal woningen en zes appartementen realiseren, maar omdat de uitvoering van dit plan nog even op zich laat wachten kreeg de harmonie opnieuw groen licht. De vereniging streeft er naar een nog mooiere beurs, met nog betere kwaliteit en nog meer keuzemogelijkheden te organiseren. Hiervoor is zij echter afhankelijk van het materiaal dat binnengebracht wordt. Iedere vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur worden de deuren van de voormalige garage wijd open gezet. Een vrijwilliger staat klaar om het materiaal in ontvangst te nemen: Boeken, platen, dvd’s, cd’s en legpuzzels. Er worden geen videobanden en cassettebandjes aangenomen. Hiervoor bestaat te weinig belangstelling.

Natuurlijk heeft niet iedereen tijd of gelegenheid om op vrijdagochtend naar het “beursgebouw” te komen. U kunt in dat geval een mailtje sturen naar [email protected] of bellen naar familie Langerwerf. Er kunnen dan andere afspraken gemaakt worden. Bent u niet mobiel en hebt u ook niemand in de omgeving die uw materiaal weg kan brengen? Ook dan kunt u mailen of bellen. Vrijwilligers komen in dat geval de spullen ophalen. De organisatie wil dit wel zo veel mogelijk beperken, om de kosten zo laag mogelijk te houden en de vrijwilligers niet te zwaar te belasten. Anderzijds heeft zij er wel begrip voor dat het voor sommige mensen moeilijk, dan wel onmogelijk is om zelf met het materiaal te komen.

U bent met uw boeken, platen, cd’s, dvd’s of legpuzzels meer dan welkom iedere vrijdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur bij “Garage Hommel”, Julianastraat 36 in Waspik.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen