Berichten uit Waspik (week 27)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 27 -2018

Toertocht Zundappclub

WASPIK – Zondag 8 juli vindt de vijfde Waspikse Zundapp en Bromfietsen toertocht plaats. De tocht is bedoeld voor mensen met een bromfiets van minimaal 25 jaar oud; merk maakt niet uit. Deelname aan de tocht bedraagt 8 euro inclusief koffie met versnapering bij aankomst, friet en een consumptie achteraf en een herinnering. Om 09.00 uur is het inschrijven bij Jan Mols (Benedenkerkstraat 33); vertrek is om 11.00 uur. Er is een verkiezing van de mooiste brommer. Brommers kunnen ‘s morgens en ‘s middags vanaf 15.00 uur bekeken worden. Meer info en inschrijven via www.waspikse-zundapp-club.nl.

Cocktailparty

WASPIK – Café d’Ouwe Haven in Waspik houdt op zaterdag 7 juli een cocktailparty met DJ Arii. De avond is bedoeld om de vakantie in te luiden. Lisa Zwaans maakt ter plaatse de cocktails en DJ Arii draait vanaf 21.00 uur de echte hits en zomerhits. De toegang is gratis.

Zomerkamp

WASPIK – Het Waspikse Zomerkamp vindt dit jaar plaats van zondag 8 juli tot en met zaterdag 14 juli. Zo’n 150 kinderen en 35 leiders gaan een week ’back to basic’ bij Hoeve Weltrevreden in Heeswijk-Dinther. De Zomerkampers vertrekken op zondag 8 juli om 10.00 uur met groot spektakel bij Den Bolder.

Open dag Het Oude Raadhuis

WASPIK – De kleinschalige woonvoorziening Het Oude Raadhuis in de Raadhuisstraat in Waspik houdt op zondag 8 juli een open dag. Geïnteresseerden zijn tussen 12.00 uur en 17.00 uur welkom om een kijkje te komen nemen. Ze krijgen op creatieve wijze een rondleiding door het gebouw waar voorlopig vijf mensen met een beperking wonen.

Erop Uit

WASPIK – Sociaal Contact Waspik organiseert samen met een aantal andere instellingen zomeractiviteiten op verschillende locaties. Zo is er van 9 juli tot 17 augustus op maandag de koffie drinken en spelletjes doen in De Stroming van 14.00 uur tot 16.00 uur. In dezelfde periode is er op woensdag van 10.00 uur tot 11.30 uur de Koffieclub met eventueel spelletjes op wisselende locaties. Op vrijdag van 14.00 uur tot 16.00 uur zijn er op wisselende locaties activiteiten als Zingen met Jan Boons, Sport en Spel, Brabantse vertelling, workshop Speksteen of insectenhotel. Meer informatie via [email protected] of tel. 06-18435995.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 8 juli een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Van Kapel uit Waspik.

Snoeiafval taxus inzameling

WASPIK – Hoveniersbedrijf Jan Mols in de Benedenkerkstraat in Waspik is weer gestart met de inzameling van het snoeiafval van de taxus. De lichtgroene scheuten van de taxus zal worden ingezameld en worden gebruikt bij de ontwikkeling van medicijnen tegen kanker. Mensen kunnen het snoeisel in speciale zakken aanleveren die verkrijgbaar zijn bij de hovenier. De opbrengst gaat dit jaar naar Taxus Taxi. Meer informatie op www.hoveniersbedrijfmols.nl.

Fiets-3-daagse

WASPIK – Den Bolder in Waspik is bezig met de organisatie van de Fiets-3-Daagse. De achtste editie vindt plaats van dinsdag 7 augustus tot en met donderdag 9 augustus. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 30, 45 of 60 kilometer. Ze zijn daarbij vrij om elke dag een andere afstand te kiezen. De starttijden zijn dagelijks vanaf 09.00 uur en aankomsttijd is uiterlijk 17.00 uur. Inschrijving kost 7,50 euro; voorinschrijving kost 6 euro tot 1 augustus. Inschrijven via www.denbolder.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen