Kinderboerderij ’t Erf viert 40e verjaardag

Een drukte van jewelste. Dat was het deze zondag bij kinderboerderij ’t Erf in Waalwijk, die haar 40e verjaardag vierde. “Fantastisch, dit is geweldig, dit laat zien wie wij zijn” aldus een trotse voorzitter Melanie van Ooijen.

“Al voor 10 uur lagen de mensen voor de poort te wachten” glundert van Ooijen. Kinderen konden diverse spellen spelen, er was muziek, diverse kramen met eten en drinken en het terrein was feestelijk aangekleed. Uiteraard speelde het goede weer een rol bij het grote aantal bezoekers, maar de grootse belangstelling laat ook zien dat, bij alle lagen van de bevolking, de kinderboerderij in die 40 jaar een begrip in Waalwijk en omstreken is geworden.

Mede door de ligging van ’t Erf, midden in woonwijk Zanddonk, ligt de boerderij, waar jong en oud al 40 jaar gratis welkom is, letterlijk en figuurlijk midden in de samenleving. “Dat is misschien ook wel één van onze grootste kracht” zegt van Ooijen.

Op de vraag of ’t Erf nog 40 jaar zo door kan is het antwoord van de voorzitter stellig “onzeker, tenzij we het voor elkaar kunnen krijgen om ten minste 1 fulltime vaste kracht te mogen omarmen, dan zie ik nog een lange toekomst voor deze geliefde kinderboerderij”.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden