Kinderboekenweek activiteiten voor Waalwijkse scholen gepresenteerd

Foto: Bibliotheek

Op 31 mei, bij de jaarlijkse presentatieavond van de gezamenlijke Waalwijkse culturele instellingen, was het al snel duidelijk: de door de verschillende culturele aanbieders ontwikkelde workshops en activiteiten voor tijdens de Kinderenboekenweek vallen in de smaak bij de leerkrachten van de basisscholen.

De leerkrachten kwamen in Bibliotheek Waalwijk bij elkaar om naar de presentatie van het aanbod te luisteren om daarna een gedegen keuze te kunnen maken tussen diverse disciplines zoals; rappen, dans, theater, literatuur, mediawijsheid, drama, erfgoed, muziek, beeldend. Theater De Leest, Kunstencentrum Waalwijk, de Bibliotheek Midden-Brabant, het Schoenenmuseum en Thomas van Vliet Expressie maken in een gezamenlijk project van workshops en activiteiten al 11 jaar mogelijk dat de Kinderboekenweek voor de kinderen van de deelnemende basisscholen een bijzondere ervaring wordt.

Vriendschap is het thema’s dat van 3 t/m 14 oktober 2018 centraal staat, en dat iedere instelling als inspiratiebron heeft gebruikt. En natuurlijk staan daarbij verschillende boektitels centraal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen