3e editie ‘De Regio Draait Dóór’ op woensdag 13 juni

Foto: Rabobank

Hoe zorgen we ervoor dat de Langstraat een boeiende regio is en blijft? Fijn wonen, leuk werken en makkelijk overal komen zijn belangrijke issues die bijdragen aan een fijn leefklimaat. Precies dit is waar Rabobank De Langstraat extra aan wil bijdragen.

Woensdagavond 13 juni organiseert de bank daarom een 3e bijeenkomst van ‘De Regio Draait Dóór’. Net als bij de voorgaande edities zullen mensen uit het bedrijfsleven, overheid, onderwijs en verenigingsleven elkaar vinden.

Thema sport & Cultuur

De komende editie staat in het teken van sport en cultuur. Verenigingen zijn immers een belangrijke bouwsteen van onze samenleving en ons leefklimaat. Zij worstelen echter met verschillende uitdagingen en een aantal door ons geselecteerde clubs willen samen met u hun idee mogelijk gaan maken. ‘De Regio Draait Dóór‘ is een springplank richting een breed gedragen project met diverse stakeholders, ook buiten de sport- en cultuurbranche.

Doe mee!

Wij zoeken Langstraatemakers, enthousiaste mensen die hun kennis en kunde willen inzetten voor de welvaart en het welzijn in de Langstaat. Door samen te werken, bundelen we onze krachten én krijgen we meer voor elkaar. Samen maken wij de Langstraat sterker. Aanmelden via www.onzelangstraat.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen