Berichten uit Waspik (week 21)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 21 -2018

Alles Kids

WASPIK – Alles Kids houdt op vrijdag 25 mei een discoavond voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8 in Den Bolder in Waspik. DJ Pim zorgt voor de muzikale omlijsting en heeft de nieuwste muziek. Thema is Summer Party met als dresscode zonnebril, zomerkleding en slippers. De discoavond duurt van 18.30 uur tot 20.30 uur en de toegang bedraagt 3 euro, inclusief ranja en chips. Meer informatie op www.facebook.com/Alles-Kids.

U2-avond

WASPIK – In navolging op het grote succes van de eerdere jaren organiseert eetcafé Hieriest uit Waspik in samenwerking met U2-fan Paul van der Velden op zaterdag 26 mei een U2-avond. Fans van de Ierse band hun hart ophalen met alleen maar muziek van hun band. Er is een optreden van de coverband U2ONE. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Van Iersel

WASPIK – Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan houdt Wijnhandel van Iersel uit Waspik op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei de ‘Feestelijke Open Proef Dagen’. Tussen 13.00 uur en 18.00 uur kunnen mensen terecht voor een rondleiding en een goed glas wijn. Daarnaast is er een spaaractie voor exclusieve wijnglazen, is er een speciale jubileum Bordeaux ‘Cuvée Henri’ gebotteld en zwerft ergens een gouden ‘Kel Wonka’ rond die de vinder recht geeft op een wijn-spijsavond voor twee personen. De wijnhandel is gevestigd aan de Kerkstraat.

Garagesale

WASPIK – Op zaterdag 26 mei wordt er in Waspik van 09.00 uur tot 16.00 uur een Garagesale gehouden. Naar verwachting meer dan honderd adressen doen mee aan de verkoop, waarbij ze gebruikte spullen vanuit de garage of oprit te koop aanbieden. De deelnemers zijn te herkennen aan de posters voor de ramen.

Meer dan muziek alleen

WASPIK – De Waspikse harmonie Volksvlijt en Volksvermaak houdt op zondag 27 mei een variété-middag in Den Bolder in Waspik. Naast een concert van de harmonie zijn er gastoptredens. Er zijn echter ook nog tal van belevenis-activiteiten voor jong en oud waarover de organisatie nog niets kwijt wil. De middag duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur waarbij de ontvangst koninklijk is. De toegang bedraagt 3 euro voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en 10 euro voor bezoekers vanaf 13 jaar. Kaarten zijn te bestellen via www.denbolder.nl.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 27 mei een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Bol.

Atak Beach

WASPIK – Op zaterdag 2 en zondag 3 juni organiseert VC Atak’55 de derde editie van Atak Beach op het Dorpsplein in Waspik. Zaterdag wordt er op verschillende niveaus competitief gevolleybald. Zondag is bedoeld voor recreatieve volleyballers, club en vriendenteams dus. Inschrijven op verschillende niveaus is mogelijk via www.atak55.nl.

Avond-4-Daagse

WASPIK – De Waspikse Avond-4-Daagse wordt gehouden van dinsdag 5 juni tot en met vrijdag 8 juni. Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 3, 5, 10 en 15 kilometer; start en finish zijn dagelijks om 18.30 uur bij Den Bolder. De voorinschrijving vindt plaats op zaterdag 2 juni van 11.00 uur tot 16.00 uur in Den Bolder; kosten voor deelname bedragen dan 4 euro. Inschrijving daarna is mogelijk op de startdag, dinsdag 5 juni vanaf 15.00 uur; kosten bedragen dan 6 euro.

Soepgroep

WASPIK – Elke woensdag komt in Den Bolder de ’Soepgroep’ samen. Alleenstaanden krijgen tussen 12.00 uur en 13.00 uur een maaltijdsoep van Samen Top met brood aangeboden. De pilot die onlangs werd gehouden werd goed ontvangen dus gaat de Soepgroep vanaf 1 juni officieel door. Den Bolder is op zoek naar een vrijwilliger die hieraan mee wil helpen. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Den Bolder via tel. 0416-311346.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen