Internationaal straattheaterfestival Waalwijk 27 mei

Foto: Waalwijk.nieuws.nl Bart van Vugt

Zondagmiddag 27 mei wordt in Waalwijk voor de 23e achtereenvolgende keer het internationale straattheaterfestival georganiseerd. Maar liefst 32 groepen en artiesten van allerlei pluimage doen dit jaar mee!

Op het plein zijn de onnavolgbare capriolen te zien van de internationale acts Compagnie Tac o Tac die wonderlijke sprongen maken met hun stelten en mr Dyvinetz zal met zijn Cyr Wheel de bezoekers van de ene in de andere verbazing laten vallen.

Het publiek moet niet verwonderd kijken als “De Italianen” plots een serenade brengen geknield en al of dat u plots in de armen ligt van Golila de enige paarse gorilla op deze aardbol. Ben je onder de 4 jaar, kom dan een kijken naar de poppenkast van Luuks poppentheater op het Raadhuisplein of het poppetje uit het doosje van figuren theater Ennadien. Wellicht kan je met Dikkie Dik van de openbare bibliotheek op de foto.

Er is volop muziek van de Notoire fanfare, KCW met hun popklas, lokale helden Coastline en de Longstreet Singers. Toneelgroep OOG houdt een lachwekkende veiling. Zoekt u nog meer spanning? Ga dan eens kijken in Grotestraat west naar de stunts van “Get Insane” met hun BMX fietsen.

De winkels zijn open van 12.00- 17.00 uur, het festival is van 13.00- 17.00 uur. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door WCM, horeca binnenstad, gemeente Waalwijk en Software Society. Het festival wordt georganiseerd door jongerencentrum “De Tavenu”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen