Steun uw favoriete vereniging via de SponsorKoning-actie en ontvang ruim 100 euro aan waardebonnen!

Foto:

Sinds 3 april kunnen consumenten, via de website www.sponsorkoning.nl/waalwijk, verenigingen in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik steunen door op een eenvoudige manier online te doneren aan hun favoriete vereniging(en). Na een donatie van minimaal 10 euro ontvangt u een sponsorboekje ter waarde van circa 130,00 euro!

Sponsorboekje

Plaatselijke ondernemers hebben gezamenlijk een boekje vol aanbiedingen samengesteld. Voor 10 euro kunnen mensen dit boekje kopen. Van dat geld gaat er 5 euro netto naar de deelnemende verenigingen. De SponsorKoning zorgt voor de inkoop, afdracht van 21% btw en het platform voor de verenigingen op de website die hier speciaal voor is ontwikkeld. Het boekje heeft een consumentenwaarde van circa 130 euro. Door minimaal 10 euro te doneren aan een van de deelnemende verenigingen ontvangt u dit kortingsboekje.

De consument vindt in het boekje kortingsbonnen voor onder andere de supermarkt, de kledingzaak, de sportschool en de lunchroom om de hoek. De ondernemer trekt hierdoor mensen naar zijn of haar zaak en de vereniging heeft een extraatje om de gewenste doelen te realiseren. “Een win-win-winsituatie”, stelt Rogier van Essen van de SponsorKoning.

De sponsorboekjes zijn te koop via de website www.sponsorkoning.nl/waalwijk maar ook fysiek via verschillende verenigingen en in de PLUS supermarkten te Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik. “Men kan op de laatste pagina van het boekje aangeven waar de opbrengst van het gekocht boekje naar toe gaat.’’ legt Van Essen uit. Bij de PLUS supermarkt betaald u 20 euro voor het boekje.

Verenigingen

U kunt doneren door op de hieronder genoemde verenigingen te klikken:

Op de website kunt u bij de vereniging van uw keuze ook zien waar ze voor sparen. Zo heeft voetbalvereniging SSC’55 nieuwe trainingsmaterialen voor de jeugd nodig en de volleyballers van ATAK’55 zouden graag geld willen ophalen voor de ontwikkeling van de jeugd. Het zijn allemaal wensen die dankzij de SponsorKoning in vervulling kunnen gaan.

Om de motor echt aan het draaien te krijgen, is de inzet van de verenigingsleden zelf van groot belang. “Het valt of staat met hoe de leden er zelf in staan”, benadrukt Van Essen. “Hoe meer boekjes zij verkopen, hoe meer het hun vereniging oplevert.” De boekjes zijn verkrijgbaar tot en met 31 mei 2018. Alle acties die erin staan, lopen door tot eind juli of langer. Een vervolg komt er waarschijnlijk volgend jaar. “Wij willen de verenigingen blijven ondersteunen om ze bloeiend te houden”, zegt Van Essen. “Dit jaar is het de eerste keer en is het allemaal nieuw voor zowel de verenigingen als de ondernemers.”

Het boekje bevat een totale kortingswaarde van €130 en met verzilvering van 2 aanbiedingen heb je dat tientje alweer terug en niet te vergeten, de vereniging geholpen! Andere verenigingen kunnen zich nog steeds aanmelden voor deze actie t/m 30 april 2018. Het kost de vereniging niets meer dan inzet om mee te kunnen doen aan deze actie en aanmelden kan via www.sponsorkoning.nl/aanmelden. Bekijk welke verenigingen u kunt steunen op www.sponsorkoning.nl/waalwijk en koop een boekje!

Onderstaande kortingsbonnen treft u o.a. aan in het sponsorboekje

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen