Is zingen je Passie? Pak dan deze kans!

Passie van de Langstraat 2018
Passie van de Langstraat 2018
Foto: Eigengeraaid

Heb jij onze Passie van de Langstraat meebeleefd vanuit het publiek en is het gaan kriebelen om zelf ook te gaan zingen?

Vrijdag 18 mei organiseert theaterkoor Phonè een Meet & Join. Tijdens deze avond kun je ontdekken hoe leuk zingen is en hoe leuk het is om gezamenlijk te werken aan een muziekstuk en/of project zoals; de Passie van de Langstraat. Je maakt kennis met ons repertoire dat heel divers is en onze manier van repeteren, een repetitie vol dynamiek. Na deze eerste kennismaking bieden wij je de mogelijkheid aan om een maand lang gratis te repeteren.

Van zingen onder de douche naar zingen in een koor

Zang ervaring is geen vereiste, Iedereen is welkom, de ervaren maar ook de onervaren zanger(es). Of de zanger(es) die alleen onder de douche durft te zingen. Iedereen kan leren zingen, met behulp van de dirigent haal jij het beste uit jezelf. We werken met bladmuziek, maar noten lezen is geen vereiste. Plezier hebben in zingen staat voorop. We zijn op dit moment vooral op zoek naar alten, bassen en tenoren.

Kun je 18 mei niet, geen probleem Neem dan contact met ons op; [email protected], of loop gerust eens binnen op maandagavond tijdens onze reguliere repetitie in BSD, Jeroen Boschstraat 1, te Sprang-Capelle. We repeteren van 20.15 uur- 22.15 uur.

Meer informatie Meet & Join

Tijdens de Meet & Join word je welkom geheten met een hapje en een drankje.
Datum: vrijdag 18.05.2018
Locatie: BSD Jeroen Boschstraat 1, Sprang-Capelle, aanvang vanaf 19.00 uur.
Theaterkoor Phonè online: http://theaterkoor-phone.nl
Website project Passie van de Langstraat: www.passievandelangstraat.nl
Zie ook onze Facebookpagina!

Contact en informatie: [email protected], telefoon/whatsapp: 0648642932

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen