Joyce uit Waalwijk verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

Foto: Jurgen Jacob Lodder

Asterdam, 5 april 2018 – Een droom is werkelijkheid geworden voor Joyce uit Waalwijk. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen.

Om het nieuws nog even geheim te houden, werd Joyce eerst met een smoes uitgenodigd bij het Tropenmuseum in Amsterdam. Daar stond de BankGiro Loterij klaar om haar samen met haar man Richard, zoon Arthur en schoonzoon Koes te verrassen met de cheque. Joyce (78) is compleet overdonderd: “Onze grote wens is om nog eens naar Hawaii te gaan. Die wens komt nu uit!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.


Waalwijk App

Download de gratis Waalwijk App van Balkenende Media en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste lokale nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw gemeente. Gratis, overzichtelijk en snel! KLIK HIER voor meer informatie over de Waalwijk App of download de app hier voor iOS en hier voor Android!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen