Krijgt de gemeenteraad van Waalwijk te maken met de doorzettingskracht van een Olympisch kampioen?

Foto: Maarten van der Weijden

Op woensdag 21 maart worden er in het gehele land gemeenteraadsverkiezingen gehouden waaronder ook in Waalwijk. De laatste weken waren kandidaten van verschillende partijen actief tijdens de diverse campagnes.

Een van die kandidaten is Maarten van der Weijden uit Waspik. Hij wil graag een actieve rol in de gemeentepolitiek. Hieronder stelt Maarten zich verder voor.

Ik voel mij overladen met dankbaarheid voor wat het leven mij geeft. Het herstellen van kanker, het winnen van Olympisch goud en het feit dat ik nu met mijn vrouw en twee dochters in een prachtig huis in de gemeente Waalwijk mag wonen. 

Vanuit het besef dat het velen minder mee zit, voel ik mij verplicht om iets terug te doen. Dit doe ik via het zwemmen en organiseren van de 11stedenzwemtocht, maar ook via de politiek. Juist omdat daar keuzes worden gemaakt die direct invloed hebben op het leven van ons allemaal.

Gemeentepolitiek gaat over onze directe omgeving. Over veilige kruispunten. Schone straten. Goede zorg voor onze dierbaren. Goed gemeentebestuur moet ons de ruimte geven om ons eigen leven te leiden en er voor ons zijn als dat nodig is. Juist deze combinatie vind ik het beste terug bij de VVD. 

Mijn verkenningstocht binnen de VVD is al drie jaar bezig. Vorig jaar was ik lijstduwer van de landelijke verkiezing. Nu maak ik de stap naar een – hopelijk – actieve rol in de gemeentepolitiek. Als ik genoeg vertrouwen van de Waalwijkse kiezer krijg, zal ik na het zwemmen van de Elfstedentocht, met veel plezier een vrijgekomen plek in de raad innemen.

Wilt u mij in de gemeenteraad? Dan krijg ik aanstaande woensdag graag uw stem!

Dank!

Maarten van der Weijden

[advertorial]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen