Jouw foto in de vierde editie van het magazine Gewoon Waalwijk?

Foto: Pixabay.com

In april verschijnt de vierde editie van het magazine Gewoon Waalwijk. Het nieuwe magazine boeit, verrast, informeert en amuseert. Gewoon Waalwijk verschijnt twee keer per jaar en biedt de lezer boeiende verhalen van én over ondernemers en inspirerende mensen die woonachtig zijn in Waalwijk.

Daarnaast plaatsen we mooie foto’s uit Waalwijk en wellicht is er ook ruimte voor jouw foto! Doe mee aan de fotowedstrijd en wie weet staat jouw straks groot afgebeeld op een prominente plek in het magazine Gewoon Waalwijk!

Enige voorwaarde van deze fotowedstrijd is dat de ingezonden foto een relatie moet hebben met het onderwerp ‘Waalwijk.’ Hoe je dat verder uitwerkt is aan jou als fotograaf, je mag er al je creativiteit op loslaten. Het zou natuurlijk ook zomaar kunnen dat je als eens een foto hebt gemaakt waarvan je nu denkt: “dat zou hem wel eens kunnen zijn.” Schroom dan niet en stuur ‘m in.

De foto’s worden beoordeeld door de redactie van Gewoon Waalwijk en de beste drie worden prominent afgedrukt in het magazine. Daarnaast krijgen alle foto’s sowieso een plekje op de website waalwijk.nieuws.nl. Stuur je (hoge resolutie) foto of foto’s (maximaal 2 foto’s per persoon) vóór 13 maart naar [email protected] o.v.v. fotowedstrijd en wie weet zie jij straks je eigen foto terug in Gewoon Waalwijk.

Succes.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen