112

Politie treft tweede hennepkwekerij aan in Waalwijk

Agenten van politieteam Langstraat hebben gisteren samen met de gemeente Waalwijk en Enexis een onderzoek ingesteld en een hennepkwekerij aangetroffen in de Reigersbekstraat in Waalwijk. Dit naar aanleiding van een anonieme melding.

In de kwekerij waren aanwijzingen die duiden op voorafgaande oogsten, daarom is de personenauto van de verdachte in beslag genomen omdat er mogelijk sprake is van crimineel vermogen.

In de Karl Zellerstraat werd ook door een tip een hennepkwekerij aangetroffen. Deze kwekerij was levensgevaarlijk aangelegd! Hiervoor moest een speciale afdeling van Enexis ter plaatse komen om de stroom af te sluiten en de kwekerij te ontmantelen. In de woning werden meer dan 400 hennepplanten aangetroffen en een vuurwapen. De verdachte is aangehouden.

Voor beide zaken zal de gemeente een procedure starten om de panden te sluiten. Hennepkwekerijen zijn vaak levensgevaarlijk! Elektrocutie en brand zijn de grootste risico’s voor u. Heeft u vermoeden van een hennepkwekerij, meld dit dan bij de politie, desnoods anoniem via 0800-7000

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen