Kunstencentrum Waalwijk start met KCW Popkids Koor

Foto:

WAALWIJK – In het nieuwe jaar start Kunstencentrum Waalwijk met het KCW Popkids koor. Een eigentijds koor speciaal voor kinderen van circa 6 tot en met 9 jaar. Er worden zowel actuele Nederlandstalige als Engelstalige hits gezongen. Ook komen er soms liedjes voorbij uit films of musicals.

Het KCW Popkids Koor staat onder leiding van singer/songwriter Kris van Son, onlangs afgestudeerd aan de Rockacademy in Tilburg. Zij begeleidt de kinderen op gitaar of van achter de piano. Uiteraard wordt er volop aandacht besteed aan zaken als stemvorming en adembeheersing, maar het samen beleven en presenteren van de liedjes staat centraal. En gewoon lekker zingen natuurlijk. Kinderen die het leuk vinden krijgen de kans om solo’s te zingen. KCW Popkids Koor is een prima opmaat tot latere deelname aan de succesvolle musicalklassen van Kunstencentrum Waalwijk.

De hele maand januari kunnen kinderen gewoon gratis mee komen doen om op die manier zelf te ontdekken of ze samen zingen leuk vinden. De les zijn vanaf 16 januari elke dinsdag van 17.00 tot 17.30 uur. Desgewenst mogen ouders de eerste keer blijven kijken. Na inschrijving bedraagt de maandelijkse contributie € 14.

Wil je meedoen? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] of schrijf je in op www.kunstencentrumwaalwijk.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen