“Welke Waalwijkse ondernemer wil jij in het zonnetjes zetten” levert ruim 200 reacties op

Foto: Susan Boom

Op 17 december jl. heeft Waalwijk.nieuws.nl op Facebook de oproep geplaatst “Welke Waalwijkse ondernemer wil jij in het zonnetje zetten”. Iedereen kon zijn/haar stem uitbrengen t/m 24 december.

Ruim 200 mensen hebben hierop gereageerd. Geweldig! Op 1 januari 2018 maken we bekend welke ondernemer in gemeente Waalwijk we als eerste gaan bezoeken. De keuze wordt gemaakt aan de hand van het aantal uitgebrachte stemmen waarbij elke stemmer één keer mag stemmen en maar één naam mag doorgeven.

De winnende ondernemer krijgt de titel “Waalwijkse Ondernemer januari 2018”. We hebben namelijk besloten om deze actie elke maand terug te laten keren. Op 1 december 2018 maken we de 12e maandwinnaar bekend waarna we de wedstrijd uitschrijven voor de “Waalwijkse Ondernemer van 2018”. Hier gaan we leuke prijzen aan verbinden maar voordat het zover is gaan we in januari de eerste ondernemer in het zonnetje zetten!

Mocht u als ondernemer dit initiatief ondersteunen en wilt u een prijs ter beschikking stellen voor diegene die een stem uitbrengen (we gaan deze verloten) of voor de ondernemer van de maand zelf, dan kunt u een mail sturen naar [email protected]

Op 15 januari 2018 start de verkiezing voor “Waalwijkse Ondernemer februari 2018”. Stemmen is dan alleen mogelijk via e-mail!! Wij maken daar een speciaal e-mail adres voor aan. Dit is voor ons beter te controleren en ook bij te houden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen