Berichten uit Waspik (week 52)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 52 – 2017

Oliebollenactie

WASPIK – Samen Top, carnavalsvereniging Krekwakwou en Hieriest houden op zondag 31 december een oliebollenactie met daaraan gekoppeld de oudejaarsborrel van Samen Top. De oliebollen kunnen nu al bij Samen Top besteld worden via de webshop shop.samentop.nl of bij Hieriest aan de bar. Op zondag 31 december kunnen de oliebollen opgehaald worden bij Hieriest tussen 11.00 uur en 16.00 uur. Er wordt gezorgd voor een sfeervolle aankleding en er is de mogelijkheid wat te drinken en te eten.

Inschrijven Waspikse Dorpsquiz

WASPIK – Op zaterdag 6 oktober wordt de eerste Waspikse Dorpsquiz (DWDQ) gehouden. Inschrijven kan vanaf 1 januari 2018 om 00.00 uur. Dit kan alleen met het formulier dat op dat moment op de site van DWDQ te vinden zal zijn. Alle verdere informatie zoals het reglement en betaalwijze staan vanaf 1 januari online. Een team bestaat uit minimaal 8 personen; geen maximum. Meer informatie via www.waspiksedorpsquiz.nl.

Oud papier

WASPIK – Zaterdag 30 december gaan vrijwilligers van de Nederlands Hervormde Kerk weer op pad om oud papier op te halen in Waspik. Vanaf 8.30 uur zal de speciale vrachtwagen het dorp doorkruisen om papier dat aan straat is gezet mee te nemen. De opbrengst van deze maandelijkse actie is een belangrijke bron van inkomsten voor de kerk.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 31 december een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van proponent Molenaar uit ’s Gravenmoer.

Sponsorloop

WASPIK – Op zaterdag 13 januari wordt door de deelnemers van Team de Cloe van Alpe d’HuZes een sponsorloop georganiseerd in Waspik. Een route van 14 kilometer mag wandelend of hard lopend worden afgelegd met start en finish Carmelietenstraat 41. Er kan tussen 12.30 en 13.00 uur gestart worden. Het inschrijfgeld van € 7,50 per deelnemer komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes/KWF-kankerbestrijding. Aanmelden kan via [email protected]; geef aan of je meedoet als wandelaar of hardloper.

Tonpratersgala

WASPIK – Op zaterdag 13 januari organiseert Den Bolder in Waspik het Tonpratersgala nieuwe opzet. Waar voorheen enkel tonpraters van buiten Waspik werden aangetrokken om het publiek te vermaken, zal dit jaar ook plaatselijk talent in de ton stappen. In de ton staan Cees Coolen, Wichard de Benis, Marie Antoinette Rekkers, De Foute Mannen, Tinus Plotseling, Jan Schellekens en René van Boxtel. De avond begint om 20.00 uur; kaarten zijn à 8,50 euro te koop bij Den Bolder en via www.denbolder.nl. Na afloop is het feest met een carnavals-DJ.

Nieuwjaarsconcert

WASPIK – Het Nieuwjaarsconcert van Harmonie Volksvlijt en Volksvermaak wordt gehouden op zondag 14 januari in Den Bolder in Waspik. Het concert begint om 13.00 uur; de toegang is gratis. Het concert onder leiding van dirigent Robert van Enschot staat in het teken van wassen met een knipoog. Na het concert is er gelegenheid om elkaar het beste voor 2018 toe te wensen. Dit alles in een ongedwongen sfeer. Meer informatie is te vinden op www.harmoniewaspik.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen