De SponsorKoning, PLUS supermarkten, RKC en lokale winkeliers komen samen in actie!

Foto: SponsorKoning

WAALWIJK – De SponsorKoning opent binnenkort een crowdfundplatform om de (sport)verenigingen uit Waalwijk te helpen hun wensen en dromen te realiseren. Om deze dromen te realiseren is geld nodig en dit geld wordt opgehaald via het crowdfundplatform: SponsorKoning Waalwijk. Deze actie komt mede tot stand dankzij in samenwerking met de PLUS supermarkten in Waalwijk, Waspik en Sprang-Capelle, RKC Waalwijk en diverse lokale winkels

“Elke vereniging heeft wel een wens en de SponsorKoning gaat samen met de inwoners van Waalwijk deze realiseren! Denk aan een vouwmat, zangvoorstelling, nieuwe bankjes voor het interieur, paardendekens of nieuwe tenues voor de leden. De SponsorKoning zorgt samen met winkeliers dat deze wens gerealiseerd wordt”, aldus Rogier van Essen, initiatiefnemer van de SponsorKoning.

Met de SponsorKoning crowdfundcampagne wint iedereen in Waalwijk. De verenigingen realiseren hun wensen door gelddonaties op te halen via het crowdfundplatform en de donateurs ontvangen als tegenprestatie voor hun donatie, een Sponsorboekje wat samen met de winkeliers en horeca uit Waalwijk wordt samengesteld. Het Sponsorboekje staat vol met aantrekkelijke aanbiedingen van de deelnemende winkels en horeca. Er staat van alles in, voor ieder wat wils.

De consument doneert bijvoorbeeld €10,00 via het crowdfundplatform aan een vereniging naar keuze en ontvangt een Sponsorboekje met een minimale waarde van €100,00! De Sponsorboekjes kunnen tevens gekocht worden bij de deelnemende winkeliers.

Het werkt heel simpel: de komende weken zal het crowdfundplatform gevuld worden met de verenigingen, scholen en stichtingen in Waalwijk. Deze organisaties kunnen zich gratis aanmelden voor deelname aan deze campagne. De SponsorKoning helpt de vrijwilligers om een goede pagina te maken en om, zonder er zelf veel moeite voor te hoeven doen, hun crowd te informeren over de campagne en hun wens.

Alle inwoners van Waalwijk en omgeving kunnen via het platform doneren om de wensen van de verenigingen te realiseren! Deze campagne gaat begin februari van start en is een win-win-win actie waarbij zowel de verenigingen, de lokale middenstand en niet in het minst; de consument profiteren!

Meld jouw vereniging nu gratis aan via de website: www.sponsorkoning.nl of door een e-mail te sturen naar: [email protected] en het team van de SponsorKoning helpt jou en je vereniging aan de slag te gaan met de campagne!

Bovenstaand een voorbeeld van hoe een verengingsactie eruit kan zien.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen