Berichten uit Waspik (week 49)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 49 – 2017

Lekker Dansen

WASPIK – Op zaterdag 9 december vindt in Den Bolder in Waspik Lekker Dansen Live plaats. De 10-koppige disco- en soulband JuzZz Kidding verzorgt een optreden in de foyer met dansmuziek uit de jaren 70 en 80. Daarnaast is er muziek door DJ Jurgen. Er is een verlichte dansvloer. Kaarten zijn à 6 euro te koop via www.denbolder.nl. De avond begint om 20.30 uur.

Lustrum Kerstmarkt

WASPIK – Buurthuis ’t Schooltje houdt op zondag 10 december voor de vijfde keer een kerstmarkt in de voormalige Theresiakerk in Waspik. Er zijn vele kramen met kerstgerelateerde spullen; kinderen kunnen zich vermaken in de kinderhoek. Ook is er een levende kerststal en zijn er optredens van muziekgezelschappen. De markt duurt van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Wereldlichtjesdag

WASPIK – Op zondag 10 december wordt in Waspik de zevende Wereldlichtjesdag gehouden vanaf 18.45 uur op de Algemene Begraafplaats aan de Roonlaan in Waspik. Iedereen is welkom. De bijeenkomst is buiten; mensen die willen zitten, dienen zelf een stoeltje mee te nemen. Alle overleden kinderen en jongvolwassenen worden bij naam genoemd en voor hen wordt een kaarsje aangestoken; dit geldt ook voor kinderen die voor of rond de geboorte zijn overleden. In een sfeervolle setting met veel kaarslicht is er muziek en worden mooie teksten en gedichten gesproken. Mensen kunnen zelf deel uitmaken van de avond. Meer informatie en aanmelding via Yvonne Severs Afscheid en Herdenkingen: tel. 06-31269725 of mail [email protected]. Meer informatie is ook te vinden op www.yvonneseversafscheid.nl.

Kerstbingo

WASPIK – Voetbalvereniging The White Boys uit Waspik organiseert op woensdag 13 december een kerstbingo in de kantine aan de Lindenheuvel. De avond begint om 19.30 uur. Er zijn mooie prijzen te winnen. Kosten bedragen 10 euro per bingokaart, inclusief koffie of thee en iets lekkers.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 10 december een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Molenaar uit ’s Gravenmoer.

Dorpsgek Waspik

WASPIK – Dorpsgek Waspik is een muzikaal evenement dat zich richt op jongeren van 17 tot 30 jaar. In een sfeervol ingerichte zaal wordt een vet feest gehouden met sets van de DJ’s Daani, Output, Fresh Coast en De Lievelings DJ’s van je zusje. Dorpsgek Waspik vindt plaats op zaterdag 16 december van 21.00 uur tot 02.00 uur in Den Bolder in Waspik. Early bird kaarten en reguliere kaarten zijn te koop via Facebook waar ook meer informatie te vinden is.

High Tea

WASPIK – Koor Arabesk verzorgt op zaterdag 16 december een kerstconcert tijdens een High Tea in eetcafé Hieriest in Waspik. Er is een afternoontea van 14.30 uur tot 16.30 uur en een eveningtea van 19.30 uur tot 21.30 uur. Tussen de drankjes en warme en koude hapjes is er sfeerzang van het koor. Kaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar à 17,50 euro via 06-37329146.

TOP2000 avond

WASPIK – Eetcafé Hieriest in Waspik houdt op zaterdag 23 december een TOP2000 avond. Centraal staat het optreden van de TOP2000-band GrindStone. Zij spelen de stevigere nummers uit de lijst. Alleen maar herkenbare muziek dus. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Dorpsboerderij

WASPIK – Dorpsboerderij Waspik is op zoek naar enkele nieuwe beheerders. Met name op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag is extra hulp welkom. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Henk Kools via tel. 0416-314026.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen