Jan van Baardwijk ontvangt Waalwijkse Erepenning

Foto: Pix4Profs - Marcel Otterspeer

WAALWIJK – Op donderdag 7 maart ontving Jan van Baardwijk (74) de Erepenning van de gemeente Waalwijk voor zijn langdurige inzet voor de gemeenschap van Sprang-Capelle en de gemeente Waalwijk.

De Erepenning werd toegekend als erkenning en waardering voor zijn ruim 46 jaar bestuurlijke verdiensten en betrokkenheid bij diverse verenigingen, stichtingen en organisaties.

Jan van Baardwijk was een actieve kracht in Sprang-Capelle en Waalwijk, zowel op maatschappelijk vlak als in zijn rol als raadslid en wethouder.

Zijn politieke loopbaan begon in 1990 als raadslid in de voormalige gemeente Sprang-Capelle. Na de herindeling in 1997 bleef hij actief als raadslid voor de politieke partij De Acht Kernen. In 2002 werd hij wethouder namens deze partij, waarna hij vanaf 2006 verschillende functies vervulde als raadslid voor de fusiepartij Lokaal Belang.

Naast zijn politieke activiteiten heeft Jan van Baardwijk ook diverse andere functies bekleed, zoals penningmeester en voorzitter van vv S.S.C.’55 in Sprang-Capelle, voorzitter van Stichting Dagtocht 65+, en voorzitter van Stichting Senioren Waalwijk.

Helaas heeft Van Baardwijk zijn raadslidmaatschap vanwege gezondheidsredenen moeten beëindigen.

 

Foto: Pix4Profs – Marcel Otterspeer

 

Foto: Pix4Profs – Marcel Otterspeer
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen