Groot Onderhoud Taxandriaweg

Foto: Google Streetview

WAALWIJK – De gemeente gaat in de Taxandriaweg aan de slag met groot onderhoud. Het gaat om het deel Taxandriaweg vanaf de aansluiting met de Zomerdijkse stoep tot aan de rotonde (Hertog Janstraat). Het verouderde riool wordt vervangen en er worden verbeteringen aangebracht in het groen en de verharding.

De komende weken doet de gemeente alvast wat vooronderzoeken. De bestaande asfaltverharding en bodem worden onderzocht. Daarnaast doen landmeetkundige meetwerkzaamheden om de bestaande situatie vast te leggen. Gebruikers hebben hier verder weinig tot geen ongemak van.

Als de gemeente klaar is met de vooronderzoeken starten ze met een schetsontwerp. Dit ontwerp deelt de gemeente als het klaar is op hun website. Betrokken inwoners en bedrijven worden dan uitgenodigd voor een inloopavond.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met Rob van Zitteren, projectleider van de gemeente. Hij is bereikbaar via [email protected] of via telefoon 0416 – 683 456. Ook kunt u voor vragen terecht bij omgevingsmanager Judith Römer via [email protected] of via telefoon 06-30582500.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen