Locoburgemeester Frank Spierings feliciteert diamanten bruidspaar Andringa-Barwegen

Foto: Jan Stads / Pix4Profs

WAALWIJK – Locoburgemeester Frank Spierings bezocht woensdag 13 september het bruidspaar Andringa-Barwegen. Hij feliciteerde het paar met hun 60-jarig huwelijk op hun huisadres in Waalwijk.

Mevrouw K. (Klaasje/Clara) Andringa-Barwegen is 81 jaar en geboren in Leeuwarderadeel. De heer J. (Jurjen) Andringa is 83 jaar en geboren in het Bildt. Het paar is op 13-09-1963 in Noordoostpolder voor de wet getrouwd. Het echtpaar heeft zes dochters, zeventien kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen.

Meneer is in 1985 vanwege het werk in Sprang-Capelle komen wonen. Meneer heeft altijd gewerkt in de bloemen en had een eigen bedrijf in gerberateelt, daarna vertegenwoordiger geweest in gerbera’s.

Mevrouw heeft van haar 4e tot 14e in Frankrijk gewoond is daarna terug naar Nederland gekomen (Noordoostpolder). Ze nam melkmonsters bij boeren. Daarna zorgde ze voor het gezin en werkte ze in het bedrijf van haar man.

Hobby’s
Meneer maakt glas-in-lood-werkjes en gaat twee keer in de week jeu-de-boulen. Mevrouw handwerkte vroeger heel veel, haken, breien, kantklossen noem maar op. Dat lukt haar nu niet meer.

Foto: Pix4Profs / Jan Stads
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen