Waalwijkse Erepenning voor oud-wethouder Ronald Bakker

Foto: Pix4Profs/Marcel Otterspeer

WAALWIJK – Ronald Bakker ontving op vrijdag 16 december de Erepenning van de gemeente Waalwijk. De oud-wethouder kreeg de Erepenning voor zijn inzet voor de gemeente, haar inwoners én ondernemers.

Ronald Bakker heeft zich de afgelopen tien jaar bijzonder ingezet voor de gemeente Waalwijk als wethouder van Sociale Zaken en Economische Zaken. Met grote toewijding, ambitie, dossierkennis, humor en een groot netwerk heeft hij Waalwijk extra op de kaart gezet.

Van Baanbrekers tot transities inzetten met regionale gemeenten. Van het uitbreiden van de bedrijventerreinen, en het daarmee vergroten van de werkgelegenheid, tot vier maal op rij worden uitgeroepen tot logistieke hotspot nummer 1. En van grootschalige opvang voor kort verblijvende arbeidsmigranten tot RKC en alles daartussenin. Het was een indrukwekkende periode als wethouder waarin Ronald Bakker zijn toewijding aan de gemeente Waalwijk liet zien.

De Erepenning werd uitgereikt door burgemeester Sacha Ausems tijdens de afscheidsbijeenkomst van Ronald Bakker in het Mandemakers Stadion.

Foto: Pix4Profs/Marcel Otterspeer 
Pix4Profs/Marcel Otterspeer
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen