Waalwijkse Oekraïners bedanken inwoners met concert

Foto: Gemeente Waalwijk

WAALWIJK – Een groep Oekraïense vluchtelingen in de gemeente Waalwijk organiseert een concert. Daarmee bedanken zij de inwoners voor hun gastvrijheid. Iedereen is welkom, dus meld je aan!

Miljoenen mensen zijn gevlucht sinds het uitbreken van de oorlog in Oekraïne. Ook in onze gemeente vangen we een deel van deze mensen op. Bedrijven, maatschappelijke organisaties en inwoners bieden hulp aan deze Oekraïners. Denk aan de inrichting van opvanglocaties, het doneren van fietsen, het verzorgen van extra taallessen, en nog veel meer.

Daarvoor zijn de Oekraïense vluchtelingen de Waalwijkse gemeenschap dankbaar. Dat willen zij graag laten zien, en laten horen. Er blijkt namelijk veel muzikaal talent te zijn bij de Oekraïners in Waalwijk. Zij besloten daarom een avond in De Leest te organiseren. Zo bedanken zij Waalwijkers op muzikale wijze voor hun gastvrijheid.

Dat doen zij met klassiek, folk, jazz, zang en meer. Maak kennis met de Oekraïners in ons midden, hun talenten en hun achtergrond. Met Hafiz Siddiq (zang), Tatiana Shyriaieva (zang), Esther Kotsevich (piano), Yassin Mebrouk (bas) en Karolina Siddiq (piano). Zij spelen eenmalig op vrijdagavond 16 september in Theater De Leest in Waalwijk.

Reserveer hier je kaarten bij De Leest

Cookieinstellingen