Live meekijken: uitreiking duurzaamheidsprijs 2020

Foto: Gemeente Waalwijk

WAALWIJK – De stemmen zijn geteld. Wie wint de Duurzaamheidsprijs 2020? Dat maakt de gemeente Waalwijk op vrijdag 9 oktober om 19:00 uur tijdens een live-uitzending bekend. De winnaar ontvangt een duurzame prijs ter waarde van € 300,-.

Wethouder John van den Hoven reikt de prijs die avond persoonlijk uit bij de winnaar thuis op de stoep. Dat is te volgen tijdens de live-uitzending. Niet alleen de deelnemers maken deze avond kans op een mooie prijs, ook de kijkers. Je kunt namelijk tijdens de live-uitzending meedoen aan de Mentimeter quiz. Deze staat in het teken van duurzaamheid. En ook is er een passend optreden van rapper Thomas van Vliet. De presentatie van de uitzending ligt in handen van Teun Aarden.

Kijk voor meer informatie over de live-uitzending op www.waalwijk.nl/duurzaamheidsprijs

Duurzaamheidsprijs

Om inwoners die duurzaam bezig zijn in het zonnetje te zetten, reikt de gemeente Waalwijk sinds 2019 de jaarlijkse Duurzaamheidsprijs uit. Ook dit jaar gingen ze op zoek naar duurzame acties of initiatieven in de gemeente. Uit alle inzendingen zijn zeven enthousiaste initiatiefnemers genomineerd. Door stemmen is bepaald wie de winnaar is.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden