Stemmen op duurzaamheidsprijs 2020

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

Vanaf donderdag 17 september is het mogelijk om een stem uit te brengen op de initiatiefnemers die zich hebben aangemeld voor de Duurzaamheidsprijs 2020. In totaal zijn er zeven genomineerden.

Uitgebreide informatie over deze enthousiastelingen is te vinden op www.waalwijk.nl/duurzaamheidsprijs. Op deze site kunt u ook uw stem uitbrengen. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens een live-uitzending op vrijdag 9 oktober.

Het publiek bepaalt de winnaar van de Duurzaamheidsprijs 2020. Iedereen kan nu zijn of haar stem uitbrengen. De winnaar ontvangt een duurzame prijs ter waarde van € 300,-.

Duurzaamheidsprijs

Om de inwoners die duurzaam bezig zijn in het zonnetje te zetten, reikt de gemeente Waalwijk sinds 2019 de jaarlijkse Duurzaamheidsprijs uit. Ook dit jaar gingen ze op zoek naar duurzame acties of initiatieven in de gemeente. Denk bijvoorbeeld aan het vergroenen van de omgeving of het tegengaan van voedselverspilling. Maar onder duurzaamheid valt ook spullen inzamelen voor iemand die het moeilijk heeft of tijd doorbrengen met mensen die eenzaam zijn. En zo zijn er nog veel meer duurzame acties.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden