Waalwijkse raad vergadert voorlopig digitaal

Foto: Gemeente Waalwijk

WAALWIJK – Afgelopen maandag is bekend gemaakt dat alle bijeenkomsten tot 1 juni in verband met de coronacrisis verboden zijn. Er geldt geen ondergrens meer van 100 personen. Dit betekent dat de raad tot 1 juni zoveel mogelijk digitaal vergadert, uiteraard binnen de kaders van de Gemeentewet.

De digitale raadsvergaderingen zijn op 9 april en 14 mei. De agenda van deze vergaderingen staat een week van te voren op waalwijk.notubiz.nl Om technische redenen is het niet mogelijk de digitale raadsvergadering via een livestream te volgen. De audio wordt achteraf online gezet. Ook het verslag wordt achteraf online gezet.

Overige bijeenkomsten

Tot 1 juni zijn er geen Waalwijks podium, Input en Forum. Inwoners kunnen zich tot 1 juni alleen schriftelijk of per mail via [email protected] tot de raad wenden over raadsvoorstellen van de raadsvergadering van 9 april en 14 mei en andere onderwerpen.

Afhankelijk van de geldende richtlijnen na 1 juni wordt bekeken hoe de raad dan vergadert. Uiteraard volgt hierover dan informatie.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden