Ko van Loon benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Burgemeester Kleijngeld reikte vrijdagavond 13 december een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer J. van Loon (67 jaar). De heer Ko van Loon, woonachtig en actief in de kern Waspik, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. 

De onderscheiding werd uitgereikt tijdens de jaarvergadering van Buurtvereniging ‘Benedenkerk’ in café Hieriest in Waspik.

Bijzonderheden

Ko van Loon zet zich ruim 30 jaar in voor zijn buurt. Als vrijwilliger is hij 28 jaar bestuurslid van de buurtvereniging en sinds 15 jaar in de functie van penningmeester. De heer Van Loon is de initiator en organisator achter tal van activiteiten van de buurtvereniging. Naast een fietstocht organiseert hij onder meer de jaarlijkse kaart-, dart- en biljartavonden. Daarnaast is hij vrijwilliger bij de belastingservice van een vakbond. In het voorjaar (jan-apr) helpt hij bij het invullen van de belastingaangiften. Vanwege zijn kennis maakt hij deel uit van de Regionale Belastingwerkgroep. Hij leidt als instructeur anderen op en als coördinator is hij medeverantwoordelijk voor de organisatie in Zuidwest-Nederland.

Dhr. Jo van Loon is vanwege zijn verdiensten voor Buurtvereniging Benedenkerkstraat en de FNV door onze koning benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Geplaatst door Nol Kleijngeld op Vrijdag 13 december 2019


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOS– Android) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden