Samen werken aan een veilig Waalwijk: Wat doe jij?

Foto: Week van de Veiligheid

Van maandag 7 t/m zondag 13 oktober is de landelijke Week van de Veiligheid. De gemeente Waalwijk vraagt in die week extra aandacht voor verschillende onderwerpen rondom veiligheid.

Samen met haar veiligheidspartners organiseert de gemeente diverse activiteiten. Een veilige leefomgeving creëren we samen. De gemeente kan dit niet alleen. We werken dan ook samen met verschillende partners uit de stad én onze bedrijven, scholieren en inwoners. Veiligheid is immers van ons allemaal!

In de Week van de Veiligheid staan diverse thema’s centraal. Zo worden er voorstellingen gegeven om inwoners weerbaarder te maken tegen babbeltrucs in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik. De Lachgas(t) bezoekt een aantal middelbare scholen om aandacht te vragen voor de gevaren die samenhangen met het gebruik van lachgas. Ook kun je bij diverse autodealers je kentekenplaten gratis laten vastzetten met speciale anti-diefstalschroeven.

Weekmarkten

De gemeente Waalwijk staat ook met haar veiligheidspartners op de weekmarkten in de gemeente om te informeren over diverse veiligheidsonderwerpen. Dat varieert van de gevaren van wietteelt in woonwijken, het beveiligen van je eigen woning tot het parfum XTACY. Dit is een parfum met de geur van XTC.

Kijk voor meer informatie over de weekmarkten en andere activiteiten op www.waalwijk.nl/weekvandeveiligheid


  • Je bedrijf, stichting of vereniging in de schijnwerpers? Kies dan voor de Gewoon Magazines!
  • Wil jij afvallen en fitter worden? Doe dan mee met Fit Challenge De Langstraat! KLIK HIER voor meer informatie en om je in te schrijven!
  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOS– Android) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.