Waalwijk Ontmoet verplaatst naar 16 november

Winnaars 2018
Foto: Gemeente Waalwijk

De promotie van RKC Waalwijk naar de Eredivisie heeft ook gevolgen voor Waalwijk Ontmoet. Op de oorspronkelijke datum speelt RKC een thuiswedstrijd. De feestavond vindt daarom plaats op 16 november 2019 in het Mandemakers Stadion van 19.30 tot 01.00 uur. Vrijwilligers, sporters en cultuurvertegenwoordigers kunnen tot 30 september via www.waalwijk.nl/waalwijkontmoet worden voorgedragen.

Iedere club, vereniging of organisatie heeft wel iemand rondlopen die een bedankje verdient of die een geweldige prestatie heeft geleverd. Tijdens Waalwijk Ontmoet staan zij in het zonnetje. Iedereen die wordt voorgedragen krijgt automatisch toegangskaarten voor de feestavond op 16 november. Datzelfde geldt voor de mensen die de voordracht hebben gedaan.

Stemmen

Zodra alle voordrachten binnen zijn worden deze beoordeeld aan de hand van de criteria. Het publiek kan online zijn stem uitbrengen op alle voordrachten die voldoen aan de criteria. Deze stemmen bepalen wie de uiteindelijke winnaar per categorie wordt. Winnaars krijgen naast een oorkonde een geldbedrag van € 150,- voor de individuele categorieën of € 350,- voor de groepscategorieën. Alle voordrachten en vervolgens genomineerden worden via www.waalwijk.nl/waalwijkontmoet bekendgemaakt