Wilt u meepraten over de begroting 2020?

Foto: Gemeente

Binnenkort bepaalt de raad de kaders voor de begroting 2020. De raad geeft dan aan wat het college mee moet nemen in de begroting. Hierin komen onderwerpen aan bod die alle inwoners van de gemeente Waalwijk aangaan, bijvoorbeeld tarieven en woonlasten. Met de begroting stelt de raad het beleid voor de komende jaren vast en het geld dat daarvoor nodig is.

Geef uw mening en/of wensen

U als inwoner of organisatie kunt uw mening geven en/of uw wensen kenbaar maken over de kaders van de begroting. De raad kan dit op zijn beurt meenemen in de besluitvorming. U kunt uw reactie vóór 19 juni mailen naar [email protected]. We sturen uw reactie door naar alle fracties. U kunt ook rechtstreeks fracties en/of raadsleden benaderen. Op waalwijk.nl/stad-en-bestuur/samenstelling-raad_3608/ vindt u de mailadressen van de raadsleden.

Maar u kunt ook inspreken…..

De raad heeft ook een inspraakavond op donderdag 13 juni om 19.30 uur in de raadzaal van het stadhuis. Inwoners en organisaties kunnen zich dan kort presenteren (max. 5 minuten) en hun wensen voor de kadernota kenbaar maken. Na elke presentatie volgt een discussie tussen de inspreker, raadsleden en overige gasten. Aanmelden kan tot 12.00 uur op de dag zelf.

En na de inspraakavond……

vergadert de raad op donderdag 27 juni om 16.00 uur over de kaderstelling voor de begroting 2020. U bent van harte welkom te komen luisteren maar kunt de vergadering ook live volgen via waalwijk.notubiz.nl. Het vaststellen van de begroting zelf gebeurt later dit jaar op 7 november.

Informatie en aanmelden

De agenda’s van de vergaderingen op 13 en 27 juni staan waalwijk.notubiz.nl/.
Bij [email protected] (of tel. 0416-683 445) kunt u zich aanmelden voor de inspraakavond op 13 juni (vóór 12.00 uur op de dag zelf).

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden