Waalwijk Ontmoet: Vrijwilligers, sporters en cultuurvertegenwoordigers in het zonnetje

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

Tijdens alweer de zevende editie van Waalwijk Ontmoet reikt de gemeente Waalwijk opnieuw prijzen uit aan vrijwilligers, sporters en cultuurvertegenwoordigers voor hun bijzondere prestaties. De feestavond met de prijsuitreiking is dit jaar op zaterdag 6 oktober in het Mandemakers Stadion. Waalwijkers kunnen er vanaf nu weer voordrachten voor doen.

Inschrijven voordrachten geopend

Een voordracht gaat erg eenvoudig via www.waalwijk.nl/waalwijkontmoet Er zijn zes categorieën: Beste Vrijwilligersprestatie Individueel, Beste Vrijwilligersprestatie Organisatie, Beste Sportprestatie Individueel, Beste Sportprestatie Team, Beste Cultuurprestatie Individueel en Beste Cultuurprestatie Groep. Iedereen die een voordracht doet, krijgt automatisch toegangskaarten voor de feestavond op 6 oktober. Dat geldt ook voor degene die voorgedragen wordt. Iemand aanmelden kan tot maandag 3 september 2018.

Waalwijk Ontmoet

Waalwijk Ontmoet is zoals de naam al aangeeft een feest van samenzijn en elkaar ontmoeten in een gezellige omgeving. Dat gebeurt op 6 oktober van 19.30 tot 01.00 uur in het Mandemakers Stadion. De muzikale omlijsting van deze avond is in handen van gerenommeerde artiesten. Uiteraard staat voor iedereen een hapje en een drankje klaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen