Waalwijk werkt aan de Professor Zeemanweg

Foto: Google Streetview

Maandag 12 maart starten de werkzaamheden aan de Professor Zeemanweg. De kabels, leidingen en het riool worden vervangen en de rijbaan, parkeerstroken en voetpaden worden opnieuw aangelegd. Aannemer Gubbels uit Helvoirt voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Waalwijk.

De werkzaamheden aan de Professor Zeemanweg vinden plaats vanaf de splitsing met de Professor van der Waalsweg tot Professor Zeemanweg nummer 19.

Planning

Maandagochtend 12 maart starten de werkzaamheden, als de weersomstandigheden dit toelaten. De rijbaan en parkeervakken bij de winkels worden opgebroken. Vervolgens gaat de firma BAM aan de slag met het aanpassen van de gas- en waterleiding. Dit duurt naar verwachting drie weken.

Dinsdag 3 april starten de werkzaamheden aan het riool. Daarna wordt de bestrating aangelegd en het asfalt aangebracht. Naar verwachting zijn de werkzaamheden 9 mei afgerond.

Bereikbaarheid

Tijdens de eerste drie weken blijft de parallelweg bereikbaar voor autoverkeer. Vanaf 3 april zijn zowel de Professor Zeemanweg als de parallelweg afgesloten voor autoverkeer. Een omleidingsroute wordt ingesteld. Bedrijven en winkels blijven bereikbaar voor voetgangers. Indien nodig worden hiervoor loopschotten of andere voorzieningen geplaatst. Wij vragen uw begrip voor eventuele overlast.

Meer informatie

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met M. du Pont, toezichthouder van de gemeente Waalwijk, bereikbaar via het emailadres [email protected], of met M. van der Lans, projectleider van de gemeente Waalwijk, bereikbaar via het emailadres [email protected]. U kunt ook bellen naar (0416-) 683 456 of contact opnemen met de uitvoerder van de aannemer T. Gubbels via (0411-) 64 19 80.

article
75857
Waalwijk werkt aan de Professor Zeemanweg
Maandag 12 maart starten de werkzaamheden aan de Professor Zeemanweg. De kabels, leidingen en het
https://waalwijk.nieuws.nl/gemeente/20180308/waalwijk-werkt-aan-professor-zeemanweg/
2018-03-08T16:57:03+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/03/08165027/zeemanweg.png
Gemeente, Nieuws