Zwemclub De Dobbertjes organiseert ‘kijkdag’

Foto: De Dobbertjes

WAALWIJK – Op zaterdag 21 mei organiseert Stichting De Dobbertjes een ‘kijkdag’. Het blijft echter niet bij kijken: wie wil, mag meezwemmen met de groep.

Al bijna 50 jaar organiseert ‘De Dobbertjes’ elke week een fijn zwemuurtje voor mensen met een verstandelijke beperking. Doel is vooral zwemplezier en ontspanning, en ook (beter) leren zwemmen. De deelnemers worden ieder begeleid door vrijwilligers, vaak een familielid. Er is nog ruimte voor nieuwe deelnemers. Bovendien is de stichting op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Daarom vindt op zaterdag 21 mei een kijkdag plaats: van 9.00 tot 10.00 uur is iedereen welkom in Zwembad Olympia in Waalwijk.

Voorzitter Jose Collard: “Graag laten we zien hoe leuk en dankbaar het vrijwilligerswerk is. Onze deelnemers mogen een introducé uitnodigen om met hen mee te zwemmen. Vader, moeder, broers, zus of iemand uit de vrienden- of kennissenkring. Ervaring is niet belangrijk, de enige vereiste is dat de introducé een zwemdiploma heeft. Wie iemand kent met een verstandelijke beperking die nog geen lid is, is ook welkom om te komen kijken.”

Wie mee wil zwemmen of komt kijken, kan dat even laten weten door een mail aan [email protected]. Kijk voor meer informatie over de stichting op http://dedobbertjes.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen