Dominique kijkt uit naar de finale van de Afvalrace op vrijdag 6 april

Foto: Enforce Waalwijk

De laatste twee weken van de Afvalrace zijn van start gegaan. Wat is deze tijd toch voorbij gevlogen. De trainingen hebben mij sterker gemaakt, niet alleen fysiek, maar ook zeker mentaal. Ik sta veel sterker in mijn schoenen en durf meer uitdagingen aan te gaan.

Hoe ik de trainingen kan omschrijven na deze 6 maanden? Nog steeds zwaar, intensief en super leuk! Jochen krijgt het nog steeds iedere keer voor elkaar om mij spierpijn te bezorgen. Ik ben nu steeds meer weer aan het opbouwen, want ik heb met een heftige knieblessure gezeten, waar ik heel erg van baalde. Dit kon vroeger voor mij een rede zijn om op te geven en niet door te gaan. Doordat ik mentaal ook sterker ben geworden, is dit niet gebeurd en ben ik lekker mijn bovenlichaam gaan trainen. Mijn armen konden op een gegeven moment niet meer, maar hé dat hoort erbij!!

Deze afvalrace was voor mij hoe mijn leven eruit ziet. Met pieken en dalen. Ik ben op het begin heel snel gegaan, daarna heb ik even vast gehangen en sinds 4 weken heb ik mijn draai weer gevonden. Ik vond het moeilijk om mijn balans te vinden, tussen gezellig en gezond. Die heb ik nu gevonden. Doordat ik 4/5 in de week train, kan ik af en toe een wijntje pakken en toch blijven genieten. Dit is voor mij heel belangrijk.

Ik ben nog steeds super blij dat ik deze kans van Jochen heb gekregen. Wat hij in dit half jaar voor mij heeft betekend is niet te beschrijven. Het begin is gemaakt, ik ben er nog lang niet, maar wat een impact heeft hij!! Ook wil ik Kevin even in het zonnetje zetten. Hij heeft me er iedere keer doorheen gesleept als ik even niet lekker in mijn vel zat!!

Zoals ik al zei ben ik er nog lang niet en ga ik zeker door met trainen en het opletten op mijn voeding! 6 april aanstaande is de afsluiting van de Afvalrace. Wil je hierbij zijn? Laat het weten!!

Liefs, Do


Dominique wordt begeleid door Jochen Kronenberg van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace Langstraat is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen