[Blog] Dominique trainde ook tijdens Kerst & Oud en Nieuw

Foto:

De Afvalrace – Beste allemaal, allereerst wens ik iedereen een geweldig, maar ook vooral gezond 2018! Ik wens iedereen het gevoel toe wat ik de laatste 3 maanden heb gevoeld. Dat gevoel van jezelf goed voelen en alles positief in te zien is naar mijn mening geweldig en helpt je met alle keuzes die je in je leven moet maken.

Mijn 2017 begon slecht als ik het vergelijk met dit moment. Ik was zenuwachtig om aan mijn nieuwe opleiding te beginnen, ik zat niet lekker in mijn vel en alles wat ik deed kostte veel moeite. Nadat ik begonnen ben bij Enforce met Jochen, heeft Jochen mij een andere kijk op het leven gegeven. Bij een personal trainer denk je vooral aan de begeleiding bij het sporten, maar het is vooral de coaching die mij veranderd heeft. In jezelf geloven en weten dat je het kan is voor mij op het begin een obstakel geweest, maar kan in me nu helemaal in vinden. Ik zit op mijn plek bij mijn opleiding, ik haal goede punten en kan goed over dingen praten waar ik mee zit.

Bij het sporten kon ik in het begin, laten we zeggen, vrij weinig en nu vind ik het geweldig om te gaan sporten. Ik moet zeggen dat ik het verschrikkelijk vond om tijdens de kerst en oud&nieuw geen trainingen te hebben, maar dat heb ik opgelost door zelf te gaan trainen in de sportschool en ook de thuisoefeningen van Enforce hebben me daarbij geholpen. Wel moet ik eerlijk toegeven dat de eerste training van Jochen deze week weer heel pittig was, maar juist dat geeft me weer energie om extra mijn best te gaan doen. Als ik kijk naar de begin foto en een foto van nu van mezelf, kan ik alleen maar trots op mezelf zijn. Het gaat misschien niet altijd zo snel als ik wil, maar hey, ik heb dit al wel bereikt en ik ga nog veel meer bereiken!!

Zoals ik al zei, hoop ik dat iedereen een mooi 2018 zal hebben, met alleen maar geluk en veel liefde om je heen!

Liefs, Do.


Dominique wordt begeleid door Jochen Kronenberg van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace Langstraat is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen