Berichten uit Waspik (week 27)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 27 – 2019

Zomerkamp

WASPIK – Het Waspikse Zomerkamp vindt dit jaar plaats van zondag 7 juli tot en met zaterdag 13 juli. Zo’n 112 kinderen en 35 leiders gaan een week ’back to basic’ bij D’n Dorsvlegel in Uden. De Zomerkampers vertrekken op zondag 7 juli om 10.00 uur met groot spektakel bij Den Bolder.

Erop Uit

WASPIK – Sociaal Contact Waspik organiseert samen met een aantal andere instellingen zomeractiviteiten op verschillende locaties. Zo is er van 8 juli tot 12 augustus op maandag de koffie drinken en spelletjes doen in De Stroming van 14.00 uur tot 16.00 uur. In dezelfde periode is er op woensdag van 10.00 uur tot 11.30 uur de Koffieclub met eventueel spelletjes op wisselende locaties. Op vrijdag van 14.00 uur tot 16.00 uur zijn er op wisselende locaties verschillende activiteiten. Meer informatie via [email protected] of tel. 06-18435995.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 7 juli een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Hoogenboom uit Woerden.

Fiets-3-daagse

WASPIK – Den Bolder in Waspik is bezig met de organisatie van de Fiets-3-Daagse. De tiende editie vindt plaats van dinsdag 6 augustus tot en met donderdag 8 augustus. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 30, 45 of 60 kilometer. Ze zijn daarbij vrij om elke dag een andere afstand te kiezen. De starttijden zijn dagelijks vanaf 09.00 uur en aankomsttijd is uiterlijk 17.00 uur. Inschrijving kost 8 euro; voorinschrijving kost 6,50 euro tot 1 augustus. Vanwege het jubileum is er onderweg een verrassing. Inschrijven via www.denbolder.nl.

Snoeiafval taxus inzameling

WASPIK – Hoveniersbedrijf Jan Mols in de Benedenkerkstraat in Waspik is weer gestart met de inzameling van het snoeiafval van de taxus. De lichtgroene scheuten van de taxus zullen worden ingezameld en worden gebruikt bij de ontwikkeling van medicijnen tegen kanker. Mensen kunnen het snoeisel in speciale zakken aanleveren die verkrijgbaar zijn bij de hovenier. Meer informatie op www.hoveniersbedrijfmols.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen