Open dag Commit to be fit zaterdag 16 maart

Foto: Commit to be fit

Afvallen met behulp van een gewichtsconsulent? Kom naar de open dag van hét 1op1 dieet van Waalwijk op zaterdag 16 maart.

Heb jij jezelf door de jaren heen bepaalde (slechte) eetgewoonten aangeleerd? Zijn ze er langzaam ingeslopen en heb je eigenlijk geen idee waarom je eet zoals je eet? Je staat er verder niet vaak bij stil maar je eet uit gewoonte, uit emotie, omdat je stress hebt of gewoonweg omdat je je verveelt.

“Je eetpatroon aanpassen is niet zo makkelijk. Daarom vallen mensen tijdens het lijnen toch vaak terug in hun oude gewoonten en krijg je het bekende jojo effect. Je hebt in de strijd tegen de kilo’s ondersteuning nodig. Dit is nu precies de reden waarom afvallen onder begeleiding werkt.” Aldus Henriette den Breejen, gewichtsconsulent en eigenaresse van afslankpraktijk Commit to be fit, hét 1 op 1 dieet van Waalwijk.

“Ik heb inmiddels al aardig wat mensen mogen helpen hun streefgewicht te behalen en behouden. Dit alles door telkens in kleine stappen te werken aan een gezond eetpatroon. In mijn praktijk ga je onder mijn begeleiding een paar simpele stappen volgen die je gaan brengen naar een gezonde levensstijl en een gezond gewicht. We maken een plan van aanpak die bij jouw levensstijl past. In dit plan maak ik juist in de beginfase gebruik van maaltijdvervangers van Cambridge Weight Plan. Deze maaltijden bevatten alle benodigde vitaminen en mineralen om verantwoord af te vallen en helpt je om te resetten. Even helemaal terug naar de basis om los te komen van oude eetgewoonten. In kleine stapjes ga je weer over naar een gezond, normaal en dagelijks eetpatroon dat bij jou past. En juist door met regelmaat je gewichtsconsulent te bezoeken houd je focus, wordt het plan aangepast daar waar nodig en krijg je handige tips en dat steuntje in de rug die iedereen af en toe nodig heeft.”

“Met hét 1op1 dieet van Waalwijk kun je op korte termijn al zeer goede resultaten zien maar staat juist het lange termijn resultaat staat voorop.”
Wil je graag meer weten over afslanken onder begeleiding? Loop dan op zaterdag 16 maart tussen 10.00 uur en 14.00 uur gewoon even binnen. Je bent op deze dag van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de praktijk en vragen te stellen. En iedereen die op deze dag besluit om te gaan starten is de intake t.w.v. 25,- gratis!

Afslankpraktijk Commit to be fit is gevestigd aan de Irenestraat 5, direct naast het Kunstcentrum Waalwijk.
Meer weten? Ga naar www.committobefit.nl of bel/mail naar Henriette : 06 17 45 58 46/ [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen